Kersti – jälgijast muusaks

Üleskutse muusadele

Kevade alguses lanseeritud siidkollektsioonid lähtusid taas kehapositiivsest kuvandist. Soov anda sellele laiem kuvand kui klassikaline modellipilt viis spontaanse üleskutseni Tanel Veenre ehete Instagrami kontol, kus ootasime julgeid jälgijaid võtma muusa rolli. Ja seda klassikalistest piiridest väljaspool. Kutsele vastas Kersti, kelle särav välimus ja isiksus täiendavad nüüd VENUS siidkollektsiooni lanseerimise fotogaleriid.

“Kui tegin oma esimese siidist kaftan-kleitide kollektsiooni 2019 sügisel, siis lendasid paljud neist kohe volüümikate daamide riidekappi. Sain aru, et Eestis ei olegi disainereid, kes spets teeks moedisaini suurematele naistele. Midagi ägedat ja originaalset, mis ei ahistaks keha ja milles samas mugav olla. Ning väikesed detailid nagu näiteks käsivarte katmine on olulised. Sest suured naised on ilusad – neile on vaja lihtsalt enesekindlust süstida! Seepärast oligi vahva koostöö Kerstiga, kelle enesekindlus ja positiivsus nakatas.”

Tanel Veenre
Küsib Tanel Veenre

Kersti, Sind pildistada oli puhas rõõm – oled kohal, naeratad nakatavalt, ei jää kunagi vastust võlgu Räägi, kust tuleb Sinu enesekindlus?

See on aastatega tekkinud. Elasin pikalt Taanis ja selle aja jooksul õppisin ennast tundma, aktsepteerima ja armastama ja ma arvan, et see ongi asja võti. Loomulikult on mul ka hetki, kus ma endas kahtlen, aga tavaliselt need mööduvad üsna ruttu.

Palun kirjelda oma stiili? Mille järgi teed oma valikuid? Too välja mõned lemmikud.

Ma ütleks, et mu stiil on fairly casual. Mulle meeldib mugavus, aga mugavus ei tähenda ainult dresse või legginseid. Ma leian, et tuleb teada, mida enda keha puhul rõhutada, et tähelepanu oleks õigetes kohtades. Sellega aitavad suurepäraselt ka õiged aksessuaarid! Mulle tegelikult väga meeldib kanda kleite ja laiad lendlevad püksid on ka lemmikud. Eriti ühed põlvini mustad laiad püksid, olenevalt sellest, millega kombineerida ja nad sobivad suhteliselt igas olukorras. Üldiselt sellised riideesemed, mida saab kanda nii nö pidulikel puhkudel kui ka lihtsalt piknikule minnes.


Kui palju piiranguid seavad Sulle Sinu volüümikad mõõdud?

Eestis tegelikult üsna palju, sest ma olen lisaks volüümikusele ka pikk. Ei mahu ei ühte ega teist pidi standardisse. Seega Eestis käin palju nö triftimas Paavlis, humanas, kilomaxis jne. Nii olengi enamus oma lemmik riided leidnud. Palju ostlen ka välismaal. Enne koroonat reiside ajal ja nüüd internetis.

Milliseid riide-esemeid/aksessuaare Sa mitte mingil juhul ei kannaks?

Midagi, mis oleks jube ümber. Ma ei tunneks ennast niimoodi mugavalt. Kuigi rasedana kandsin paar korda ka ümber kleiti. Aksessuaaride kohapealt hmmm see kalamehemütsi trend jääb minust siiski mu lapsepõlve 😉
Räägi palun veidi oma taustast – mis teeb Sulle elus kõige enam rõõmu?

Olen 34, hetkel lapsega kodune, muidu projektijuht. Praegu ongi mu suurim rõõmu allikas mu 1 aastane tütar ja mu abikaasa, aga peale selle (ja ka koos nende kahega) meeldib mulle reisida ja mitte ainult välismaale, vaid ka Eestis! Oma tööga seoses olen ka üsna palju välismaal käia saanud, seega ongi tore Eestit avastada! Ja kui reisida ei saa, siis on mõnus lasta mõtetel rännata mõne hea raamatu abiga. Lisaks sellele pakub rõõmu ka hobikorras pildistamine 

Jaga palun üht suveplaani – millest unistad, et teha sel suvel teoks?

See aasta on kindel plaan, et tahaks suvel üle mitme, mitme aasta Hiiumaale minna. Hiiumaa, lisaks Võsule, on üks mu lemmik kohti Eestis!