Geisha sõbrapäevakampaania pildistamine Alika ja Maribeliga

Tanel Veenre ning Fazer Geisha esitlevad sõbrapäeva saabudes malbest naiselikust energiast pakatavat erikollektsiooni, mis on inspireeritud Geishale omase isuäratava roosa ja pruuni värvi kombost.

Tanel Veenre sõnul pole ta varem pruuni ja roosat omavahel kombineerinud ning on pruuni isegi peljanud. „Ma vaimustusin, kui need värvid minu ees ekraanil elama hakkasid! Mustrite osas jätkasin varasemast tuttavate liblikate ja kiilidega – eks nad sellised paradiislikud kevadised tegelased ole,“ kirjeldas ta.

Sõbrapäevale kohaselt on erikollektsiooni kampaanianägudeks särtsakas sõbrannade duo Alika Milova ja Maribel Vääna, kelle sõprus sai alguse saatest „Eesti otsib superstaari“. „Geisha kampaania pildistamine ja filmimine oli super energiaga päev. Maribeli ja Alika sõprus on nii päris ja ehe, et nakatab positiivse energiaga ka kõiki ümbritsevaid inimesi. Maribeli pöörasus on harmoonias Alika mõtlikuma olekuga, ent kelmikas huumor ühendab neid mõlemaid,“ kirjeldab ta.

Maribel ja Alika kandmas Tanel Veenre uhiuutes toonides siidkaftanit.

Erikollektsiooni fookuses on efektne roosa siidist kaftan-kleit, mida katavad kaunid šokolaadikarva kiilid ja liblikad ning kiilidega kõrvarõngad, millele lisab viimse lihvi roosa kaltsedon. „Kiilid ja roosa kaltsedon on kindlasti selle seeria kõrvaehete staarideks. Värvide osas tellisin kohe Geisha roosade kõrvale ka veel terve rea sarnase mustriga pastelseid siidkangaid. Ma lihtsalt ei suutnud end peatada,“ lisas ta.

Venus siidkaftanite erikollektsiooni said esimesena proovida sõbrad Alika ja Maribel.  Avaldame meeleoluka galerii ka siin oma blogis.

„Sellised koostööd tõmbavad korra minu tavapärasest protsessist välja ja annavad võimalusi vaadata loomingule värske pilguga. Geisha kampaania pildistamine ja filmimine oli super energiaga päev. Maribeli ja Alika sõpruse lugu on päris. Lahe, kuidas Maribeli pöörasus on harmoonias Alika mõtlikuma olekuga, kuid kelmikas huumor ühendab neid mõlemaid. Minu spontaanne video tüdrukutest võttel on TikTokis saanud enam kui 30 000 jälgimist – nende energia ja emotsioonide ehedus nakatab kõiki. Ootan väga ka meie koostöö esitlust ning töötan hullupööra, et veel millegagi selle raames üllatada.“ – Tanel Veenre

Veenre sõnul mängib ta mustritega arvutis ning üldjuhul kipuvad tööpäevad pigem töö-öödeks kujunema. „Ma ei raatsi magama minna, aina timmin ja koloreerin – see maailm on piiritu. Edasi lähevad mustrid Inglismaale, kus need trükitakse parima kvaliteediga siidile, kaftan-kleidiks õmmeldakse need aga Räpinas,“ selgitab ta. „Ehted kujundame arvutis ning prindime eetilisest hõbedast Tallinnas. Kivid on minu jooniste järgi lihvitud Indias ning ehteks vormub lõpuks kõik minu vanalinna stuudios.“

„Kuna ma armastan mängida värvidega, siis Geisha puhul käivitas mind isuäratav kombo roosast ja pruunist.“ – Tanel Veenre

Maribel ja Alika kandmas Tanel Veenre Geishast inspireeritud siidkaftanit ja Libellula Pink kõrvarõngaid.

Geisha koostööga seoses said valitud šokolaadisõbrad endale ka oma eesnime tähega  ripatsid uhiuuest Hippo Charm seeriast.